CENOVNIK TANDEM LETOVA + STRELIČARSTVO 1h (po osobi) *4
za broj osoba
cena leta u Vase vreme *1
cena kao pokon vaucer *2

Tandem let + Strelicarstvo

1 - 2 osobe
92 eura *3
(cena je po osobi)
72 eura *3
(cena je po osobi)
3 - 4 osobe
84.5 eura *3
(cena je po osobi)
66 eura *3
(cena je po osobi)
5 - 6 osobe
77 eura *3
(cena je po osobi)
61 eura *3
(cena je po osobi)
Svi naši tandem letovi dolaze sa: GoPro video snimkom, 10% popusta u palačinkarnici Feniks jezero, Našim  priveskom, Zlatiborskim paraglajding tandem certifikatom i svim retransportom od sletišta nazad do poletišta. Za više informacija pročitajte našu POSLOVNU POLITIKU.

Streljaštvo kao dodatni paket znači da ćemo Vam omogućiti rekreativni luk, 10 strela i metu na 10 metara u vremenu do 1 časa. Sve osobe dele jedan komplet opreme i jednu metu. Svo vreme ćete biti sa iskusnim vodičem streličarstva.

*1 Znači da će tandem let biti organizovan u Vaše vreme. Naravno, ako su vremenski uslovi za letenje. Treba imati na umu da je današnja tehnologija vremenske prognoze relativno tačna 75% i to samo 3 dana unapred.
*2 Cena je kao vaučer poklon. Jedina razlika je u vremenu korišćenja Vašeg tandem leta. Sve što je uključeno u standardni let je takođe uključeno i u vaučer sistem. Vaućer se može moristiti minimalno 30 dana posle kupovine i registracije. Kada podjete na akciju dovoljno je samo da ponesete vaucer sa QR kodom koji cete dobiti na email.
*3 Popust od 10 eura za ler bez GoPro kamere.
*4 Cena je u protivrednosti u RSD. Placanje posredstvom PayPal sistema je uvecano za proviziju PayPal-a (0.34 fiksna naknada + 3.4% PayPal taksa + 2% Prekogranicna taksa) Transfer sa PayPal naloga na naš tekući je na strani našeg pravnog lica.
NAŠI TANDEM LETOVI I VAUČERI NISU VREMENSKI OGRANIČENI.
TAKOĐE, LETIMO SVAKI DAN KADA SU USLOVI ZA LETENJE.
SA DOBRIM ZDRAVLJEM VIDIMO SE I ZA 10 GODINA.
JER SMO MI JEDINI PROFESIONALCI U SRBIJI !!!