CENOVNIK TANDEM LETOVA + 30 min kvad sa King of Rent quad terenu ... (cena je po osobi) *4
za broj osoba
cena leta u Vase vreme *1
cena kao pokon vaucer *2

Tandem let + Kajak

1 - 2 osobe
160 eura *3
(cena je po osobi)
128 eura *3
(cena je po osobi)
3 - 4 osobe
150 eura *3
(cena je po osobi)
120 eura *3
(cena je po osobi)
5 - 6 osobe
140 eura *3
(cena je po osobi)
112 eura *3
(cena je po osobi)
    Svi naši tandem letovi dolaze sa: GoPro video snimkom, 10% popusta u palačinkarnici Feniks jezero, Našim  priveskom, Zlatiborskim paraglajding tandem certifikatom i svim retransportom od sletišta nazad do poletišta. Za više informacija pročitajte našu POSLOVNU POLITIKU.

    Nas poslovni partner King of Rent sa ponudom najkvalitetnijih brend kvadova i offroad vozila ce Vam pruziti uzitak od 30 minuta nezaboravne voznje po popredelima zZlatibor-a.

*1 Znači da će tandem let biti organizovan u Vaše vreme. Naravno, ako su vremenski uslovi za letenje. Treba imati na umu da je današnja tehnologija vremenske prognoze relativno tačna 75% i to samo 3 dana unapred.
*2 Cena je kao vaučer poklon. Jedina razlika je u vremenu korišćenja Vašeg tandem leta. Sve što je uključeno u standardni let je takođe uključeno i u vaučer sistem. Vaućer se može moristiti minimalno 30 dana posle kupovine i registracije. Kada podjete na akciju dovoljno je samo da ponesete vaucer sa QR kodom koji cete dobiti na email.
*3 Popust od 10 eura za ler bez GoPro kamere.
*4 Cena je u protivrednosti u RSD. Placanje posredstvom PayPal sistema je uvecano za proviziju PayPal-a (0.34 fiksna naknada + 3% PayPal taksa + 2% Prekogranicna taksa) Transfer sa PayPal naloga na naš tekući je na strani našeg pravnog lica.
NAŠI TANDEM LETOVI I VAUČERI NISU VREMENSKI OGRANIČENI.
TAKOĐE, LETIMO SVAKI DAN KADA SU USLOVI ZA LETENJE.
SA DOBRIM ZDRAVLJEM VIDIMO SE I ZA 10 GODINA.
JER SMO MI JEDINI PROFESIONALCI U SRBIJI !!!