O PARAGLAJDING SRBIJA TANDEM LETU NA ZLATIBORU
   Paraglajding je ekstremni sport, ali je u isto vreme i najbezbedniji vazduhoplovni sport. Nastao je kao iskonska zelja coveka da leti u slobodnom prostoru kao prica. Tandem let je mogucnost da obican covek oseti cali letenja sa certifikovanim i iskusnim tandem pilotim-a Ekstremnih sportova.
   Preduslov za bezbedno letenje paraglajderom su vremenski uslovi sa vetrom do 7 m/s. Danasnja numericka prognoza je 75% tacna samo 3 dana pre planiranog leta. Sa tog gledista Zlatibor, sa svojom orjentacijom poletista je idealan uobicajenim smerovima vetra i najbolje mesto u Srbiji za paraglajding letove.
   U isto vreme poletiste Vojska, sa svojim pogledom kao sa razglednice upotpunosti zadovoljava svakog putnika
   Standardno vreme leta je do 15 minuta, Brza edukacija putnika do 5 minuta, povratak na tacku poletanja "Ko zna?"uobicajeno do 20 minuta.
CENOVNIK TANDEM LETOVA (po osobi) *4
za broj osoba
cena leta u Vase vreme *1
cena kao pokon vaucer *2
kupovina 30 dana pre koriscenja

Tandem let

1 - 2 osobe
80 eura *3
64 eura *3
3 - 4 osobe
75 eura *3
60 eura *3
5 - 6 osobe
70 eura *3
56 eura *3
    Svi naši tandem letovi dolaze sa: GoPro video snimkom, 10% popusta u palačinkarnici Feniks jezero, Našim  priveskom, Zlatiborskim paraglajding tandem certifikatom i svim retransportom od sletišta nazad do poletišta. Za više informacija pročitajte našu POSLOVNU POLITIKU.

*1 Znači da će tandem let biti organizovan u Vaše vreme. Naravno, ako su vremenski uslovi za letenje. Treba imati na umu da je današnja tehnologija vremenske prognoze relativno tačna 75% i to samo 3 dana unapred.
*2 Cena je kao vaučer poklon. Jedina razlika je u vremenu korišćenja Vašeg tandem leta. Sve što je uključeno u standardni let je takođe uključeno i u vaučer sistem. Vaućer se može moristiti minimalno 30 dana posle kupovine i registracije.Kada podjete na akciju dovoljno je samo da ponesete vaucer sa QR kodom koji cete dobiti na email. Jos jedna bina stvar je da nasi vauceri nisu vremenski ograniceni Boze zdravlja i vidimo se za 10 godina.
*3 Popust od 10 eura za ler bez GoPro kamere.
*4 Cena je u protivrednosti u RSD. Placanje posredstvom PayPal sistema je uvecano za proviziju PayPal-a (0.34 fiksna naknada + 3.4% PayPal taksa + 2% Prekogranicna taksa) Transfer sa PayPal naloga na naš tekući je na strani našeg pravnog lica.
NAŠI TANDEM LETOVI I VAUČERI NISU VREMENSKI OGRANIČENI.
TAKOĐE, LETIMO SVAKI DAN KADA SU USLOVI ZA LETENJE.
SA DOBRIM ZDRAVLJEM VIDIMO SE I ZA 10 GODINA.
JER SMO MI JEDINI PROFESIONALCI U SRBIJI !!!